Spa Asia De exposanten zorgen voor een 100% Aziatische sfeer

Het is een première en die zal niet onopgemerkt voorbijgaan ! Op zondag 18 september zorgt DG Sport weer voor een nieuwigheid op het Circuit van Spa-Francorchamps met de organisatie van de eerste editie van SpaAsia ! Een evenement volledig in het teken van Aziatische auto’s en motoren en dat alles in de meest Aziatische sfeer die je maar kan bedenken !

En opdat dit feest zeker zou slagen, is de organisator uit Theux volop in de weer om een exposantenvillage op te zetten in de meest brede zin van het woord… « Auto’s en moto’s mogen dan wel de rode draad doorheen de inauguratie van SpaAsia zijn, de bedoeling is zeker om een heel eind verder te gaan, zegt Caro Jupsin in naam van DG Sport. In het hart van de exposantenvillage zullen er naast de verkopers van voertuigen en wisselstukken ook allerlei standjes te vinden zijn met artisanale producten uit Azië. Zo is er uiteraard de Aziatische keuken, maar ook de mangacultuur zal er volop tentoongesteld worden, en dat is zeker niet alles. In het hart van de paddock van ‘het mooiste circuit ter wereld’, stellen we een klein stukje Azië voor aan het grote publiek… »

Geïnteresseerd ? Ga dan snel naar de officiële website www.spa-asia.be, luik ‘Deelnemers’ en vervolgens ‘Exposanten’ om er de aantrekkelijke voorwaarden te lezen van deze eerste editie. Een box in de F1 of endurance zone huren, een lege standplaats met of zonder tent en/of vloer, alles is mogelijk ! 

Opgelet, reservaties moeten voor 1 september aanstaande binnen zijn. Het huren van een standplaats omvat eveneens twee inkomtickets en een voertuigpas.

Samenkomsten van allerlei clubs, circuitsessies van auto’s of moto’s, een Grote Parade, een exposantenvillage, SpaAsia 2022 heeft genoeg troeven om een nieuw publiek te verleiden. Afspraak op zondag 18 september om er volop van te genieten…

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer