Spa Asia Honda biedt een Africa Twin Experience aan in het kader van SpaAsia !

Op zondag 18 september krijgen we op het Circuit van Spa-Francorchamps een première die opzien zal baren! Met de eerste editie van SpaAsia wil DG Sport een hele feestelijke zondag lang alle fans van Aziatische twee- en vierwielers verenigen. Met rijsessies – zowel voor auto’s als motoren – op het ‘mooiste circuit ter wereld’, grote parades en volop animaties in de paddock zal het evenement in ieder geval niet onopgemerkt voorbij gaan…

Bij de merken die nu al hun aanwezigheid hebben bevestigd hoort ook Honda. Daar wil men van de gelegenheid profiteren om het hele motorgamma tentoon te stellen. Maar dat is lang niet alles! Om zich helemaal van de anderen te onderscheiden organiseert Honda ook een Africa Twin Experience, een offroadrit van ongeveer 60 kilometer of een uurtje lang, die vertrekt van uit de Honda-expozone in het hart van de paddock.

Een activiteit die uiteraard is voorbehouden aan eigenaars van een Honda, en die wordt omkaderd door twee ervaren gidsen uit het team van DG Sport. Er worden vier groepen van tien rijders verwacht, met een start om 9u30, 11u30, 13u30 en 15u30. Bovendien krijgen de 40 deelnemers door de Belgische invoerder van het Japanse merk een lunch aangeboden in de Pit, de officiële brasserie van het circuit!

Enige voorwaarde: naar Francorchamps afzakken met een Trail-model uit het Honda-gamma.

Bovendien wordt er naast de parade voor Aziatische tweewielers om 11u40 ook een grote Honda-parade gehouden. Daar geldt er geen beperking qua aantal deelnemers of het gebruikte motortype.

Geven we nog mee dat de eigenaars van een Honda die hun deelname via de Belgische invoerder van het Japanse merk bevestigen een gratis toegangsticket voor SpaAsia 2022 krijgen.

Nu duidelijk is dat Honda bij de motoren alom aanwezig zal zijn, kan SpaAsia in het luik Aziatische motoren al rekenen op een niet te missen merk. 

Dus, beste vrienden Honda-liefhebbers, we verwachten u in het hartje van de Ardennen voor een feestelijke dag. Het is nu al duidelijk dat de afwezigen niet alleen ongelijk zullen hebben, maar ook heel veel spijt dat ze er niet bij waren…

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer