Spa Asia Een Hyundai N Experience in het kader van SpaAsia

Voor de eerste editie van SpaAsia, het nieuwe thema-evenement dat DG Sport op zondag 18 september op het Circuit van Spa-Francorchamps organiseert, lijkt de stroom van heuglijke meldingen niet op te houden. Het doel van de organisatoren is om de fans van Aziatische twee- en vierwielers samen te brengen, waardoor er vanuit de hoek van de invoerders van de Aziatische merken steeds meer interesse komt.

Het meest recente voorbeeld: Hyundai Belux! Daar zullen eigenaars van een Hyundai van het sportieve N-gamma uitgenodigd worden, om deel te nemen aan een Hyundai N Experience in het kader van SpaAsia. 

De invoerder van de Koreaanse constructeur voorziet zo een zestigtal plaatsen voor een Hyundai N, op een exclusieve parking in het hartje van de paddock van het ‘mooiste circuit ter wereld’. Bovendien kunnen de eigenaars van die bolides hun ervaringen uit te wisselen in een speciaal daarvoor ingerichte hospitality-ruimte. En ervaringen zullen er zeker zijn, want Hyundai Belux heeft voor al zijn gasten een zogeheten ‘snelle’ rijsessie gereserveerd!

Als kers op de taart valt er ook een Hyundai WRC te bewonderen, naast enkele modellen van het sportieve N-gamma. 

Zo wordt het Koreaanse merk meteen één van de hoofdrolspelers van de eerste uitgave van SpaAsia. U weet wat te doen…

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer