Spa Asia Spa Asia Best of Show 2023!

Het is zeker en vast één van de essentiële ingrediënten van het succes van Spa Asia: de eigenaars van Aziatische bolides krijgen niet alleen de gelegenheid hun kleinood in de paddock van het mooiste circuit ter wereld tentoon te stellen, maar kunnen ook deelnemen aan een waar concours, onder het label Best of Show!

Nog even herhalen dat alle wagentypes die op zondag 10 september in de paddock van het Circuit van Spa-Francorchamps prijken in aanmerking komen voor de Best of Show. Na de stemming van de jury worden prijzen uitgereikt in de categorieën Originele, Tunning en een “juryprijs”. Voor elk wat wils dus en uiteraard zullen de laureaten een prijs ontvangen: 

  • 1e plaats 🥇 één SILVER PACK 2024
  • 2e plaats 🥈 één BRONZE PACK 2024
  • 3e plaats 🥉 2 toeschouwerstickets voor 2024
  • Juryprijs ⭐️ een fotoshoot aan de voet van de Raidillon

Een initiatief dat de laatste twijfelaars over de streep zal trekken om hun mooiste gemotoriseerde schat aan de wereld te tonen. Afspraak op zondag 10 september!

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer