Spa Asia De clubs, de ziel van SpaAsia #2

Bij de lancering in 2022 wist SpaAsia de harten te veroveren van de fans van Aziatische auto’s en moto’s en kon hen overtuigen van het belang van een gemeenschappelijk evenement, dat deze passie kon overbrengen vanop een site met internationale roem. DG Sport besliste dan ook snel om een nieuwe editie, SpaAsia #2, te organiseren die zal plaatsvinden op zondag 10 september aanstaande.

En meer is er niet nodig om de interesse van de clubs op te wekken, of dat er nu van moto’s of van auto’s zijn. Merken, modellen, verschillende types voertuigen, alle redenen zijn goed om het enthousiasme te delen met andere fans. Daarom biedt SpaAsia een aantal interessante formules aan waarin alle officiële groeperingen hun gading wel zullen vinden. Bijeenkomst in de paddocks van het Circuit van Spa-Francorchamps, deelname aan de Grote Parade, circuitsessies, alle combinaties zijn mogelijk, vanaf 10 voertuigen per club en er wordt gewerkt met een degressief tarief.

Om niets te missen van dit Aziatische weekend, waar je ook kan kennismaken met de Aziatische cultuur en gastronomie, om nog maar te zwijgen over de indrukwekkende animaties en de dragraces tussen de Raidillon en de Source, kan je surfen naar de officiële website van SpaAsia, luik ‘Toeschouwers” > “Tickets”.

Dus, snel naar die computer… en wij kijken er al naar uit om aan de start van het nieuwe schooljaar, die passie voor Azië op twee of vier wielen te mogen delen met u ! 

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer