Spa Asia Auto’s, moto’s… maar dat niet alleen !

Het is een traditie binnen de organisatie van DG Sport, alles wordt op alles gezet om niet alleen de fans, maar ook hun familie en vrienden te ontvangen ! Kwestie om de verschillende events een zo breed mogelijk karakter te geven. En dat zal meer dan ooit het geval zijn voor SpaAsia #2, dat op 10 september geprogrammeerd staat op het Circuit van Spa-Francorchamps. Een evenement waarop auto’s en moto’s uit Azië in de spotlights worden geplaatst… maar dat niet alleen !

De organisatoren doen hun uiterste best om er een legendarische editie van te maken met een welgevulde affiche en heel wat animatie, met o.a. de 70e verjaardag van Subaru, de Spa & Furious dragraces en de Globe of Death van de Infernal Varanne Riders.

Een programma dat nog verder wordt aangevuld met een Kids’ Village, waar de jongste bezoekers zich volop kunnen uitleven in een uitzonderlijk decor.

In de commercial village vind je dan weer exposanten die gespecialiseerd zijn in onderdelen, accessoires, boeken en miniatuurvoertuigen,alsook de Aziatische cultuur in de breedste zin van het woord, met uiteraard de zeer gesmaakte gastronomie.

De weersvoorspellingen voor 10 september beloven in elk geval al veel goeds en DG Sport nodigt u dan ook met genoegen uit op deze (her)ontdekkingsdag in het kader van SpaAsia. Deze tweede editie zal opnieuw aantonen dat het Circuit van Spa-Francorchamps de ideale plaats is om een grote massa fans van auto’s en moto’s te verenigen. 

We verwelkomen u graag… 

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer