Spa Asia SpaAsia 2024 zal plaatsvinden op zondag 14 juli

Na amper twee edities heeft SpaAsia reeds de harten weten te veroveren van de liefhebbers van Aziatische auto’s en motoren. Meer was er niet nodig voor DG Sport om meteen de datum voor de derde editie van dit grote evenement vast te leggen. Dit zal plaatsvinden in het hartje van de zomer, op zondag 14 juli ! Noteer de datum alvast in uw agenda…

« Zoals gebruikelijk zal alles in het werk gesteld worden opdat het grote publiek, de gemeenschap van fans van Aziatische merken van zowel twee- als vierwielers, opnieuw een topdag zou beleven op het Circuit van Spa-Francorchamps, zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. Circuitsessies, parades en tentoonstellingen worden uiteraard behouden, en het fenomeen Spa & Furious, dat bestaat uit dragraces tussen de voet van de Raidillon en La Source, zal gezien het succes waarop dit onderdeel mocht rekenen afgelopen september nog verder uitgewerkt worden. SpaAsia blijft ook meer dan ooit the place to be voor de meest diverse clubs in het hart van de paddock en ook de cultuur en de gastronomie waarop de Aziaten zo fier zijn zullen opnieuw in de kijker worden gezet … »

In de loop van de komende weken zullen de grote lijnen van editie #3 van SpaAsia worden onthuld. Daarmee krijgt u een eerste zicht op een affiche die vol moois zal komen te staan. Meer dan een nieuw auto/moto evenement is SpaAsia een traditie die door DG Sport wordt ingezet. De afspraak staat al vast ! 

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer