Spa Asia Voordeeltarieven voor de clubs

Er wordt door de liefhebbers van Aziatische twee- en vierwielers – of ze nu uit Japan, Korea of China komen – al reikhalzend uitgekeken naar de allereerste editie van SpaAsia, op 18 september georganiseerd door DG Sport. Een evenement dat op het Circuit van Spa-Francorchamps zeker als ‘missing link’ kan worden beschouwd, waardoor de fans zowel qua beeld als qua klank aan hun trekken zullen komen. Maar dat is niet alles, want ze kunnen ook actief bijdragen tot het succes van SpaAsia 2022. 

Zo vormen de clubs die de fans van de Aziatische merken verenigen de sleutel tot het welslagen van het evenement. Dat is ook de reden waarom de organisatie besloten heeft om hen een zo breed mogelijk voorstel te doen, en tegelijk ook heel voordelige voorwaarden aan te bieden…

“Het imago van SpaAsia moet nog helemaal worden opgebouwd, en de meest uiteenlopende clubs zullen daar zeker toe bijdragen”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “Rond merken als Honda, Mitsubishi, Subaru, Toyota, Nissan of nog veel andere bestaat er een ware gemeenschap. En wat de motoren betreft, daar zijn Honda, Yamaha, Suzuki en Kawasaki al decennia een vaste waarde! Het idee is dan ook die clubs voor te stellen om onder dat Aziatisch thema samen te komen. Dat thema wordt trouwens in de meest brede zin geïnterpreteerd. Uiteraard zullen er auto’s en motoren te bewonderen vallen, maar er kan ook worden geproefd van cultuur, gastronomie, enz. Met andere woorden: voor elk wat wils!”

Concreet kunnen de clubs op de officiële website www.spa-asia.be – onder ‘Deelnemers’ en dan ‘Clubs’ – alle mogelijke formules raadplegen. Gewoon samenkomen in de paddock van het mooiste circuit ter wereld? Deelnemen aan de grote Parade? Op het circuit rijden? Alles is mogelijk! Er kan een gepersonaliseerd aanbod worden opgesteld, naar de zin en de plannen van ieder.

Hoewel SpaAsia aan het eind van de zomer geprogrammeerd staat, is het niet nodig om  nog te wachten om samen met uw clubleden een deelname te plannen. Een paar keer klikken, en alles is geregeld. Het zou immers jammer zijn om de start van een evenement waar we over enkele jaren nog zullen over praten te moeten missen…

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer