Spa Asia SpaAsia 2022 wordt ook een ode aan feesten en familie!

SpaAsia wordt niet alleen de eerste grote afspraak voor alle liefhebbers van auto’s, motoren en ook cultuur uit Azië, de meeting belooft ook vanaf zijn allereerste editie op zondag 18 september op het circuit van Spa-Francorchamps een niet te missen evenement te worden! En zoals steeds heeft DG Sport de goede gewoonte en het doel om zowel groot als klein tevreden te stellen!

Daarom werd er ook een uitgebreid animatieprogramma op poten gezet. Er worden binnenkort nog meer aangename verrassingen aangekondigd, maar weet nu al dat u zich met de grote waaier aan activiteiten op het mooiste circuit ter wereld geen seconde zal vervelen. Activiteiten en animaties die uiteraard stuk voor stuk rond het Aziatische thema zijn opgebouwd…

“Ja, men mag het best wat eclectisch noemen”, glimlacht Félix Fabry, bij DG Sport verantwoordelijk voor het feestelijke en familiale aspect van SpaAsia 2022. “Behalve het kleine treintje dat toelaat om via de servicewegen het circuit van Spa-Francorchamps te leren kennen, kunnen we nu ook aankondigen dat klein en groot zich op de sumomat tegen elkaar zullen kunnen meten. Naast die originele animatie – lachen gegarandeerd! – zullen er ook een pak racesimulatoren aanwezig zijn, en verder ook heel wat arcadegames – met onder andere Initial D, Tekken, Virtua Tennis, Wangan Midnight, Time Crisis 2, Street Fighter en Puzzle Booble 4 – een show met telegeleide driftcars… maar ook een echte en levensgrote Driftdemonstratie! En wees er maar zeker van, daar blijft het niet bij…”

Dag na dag wordt de affiche voor de eerste editie van SpaAsia verder aangevuld, met activiteiten voor zowel twee- als vierwielers op de piste – in de vorm van rijsessies op het circuit, maar ook met verschillende parades – en in de paddocks. En er zijn nog veel meer goede redenen om de meest diverse clubs en de onvoorwaardelijke fans van de Asian way of life de gelegenheid te geven om zich ontzettend te amuseren. Kwestie van er vanaf de eerste editie voor te zorgen dat dit evenement een blijvertje wordt…

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer